Gå til forsiden




Nyheder om Odense Marcipan

Beskrivelse af Odense Marcipan

Odense Marcipan produkter

Lækre og nemme opskrifter

Se hvad du kan købe hos din bager

Webdesign udført af Netloftet I/S
| Lækre Opskrifter |
| Juleopskrifter | Børnejul | Påskeopskrifter | Bagværk | Dessert |

Her kan du logge ind som bruger

Beskrivelse af Odense Marcipan

Nyheder om Odense Marcipan

Odense Marcipan produkter

Lækre og nemme opskrifter

Køb hos din bager

Se film der viser dig denne opskrift udført  Download denne opskrift som Word-dokument  Print denne opskrift ud

Parfait-is med marcipan

Pisk æggeblommerne, kornene fra vanillestangen og sigtet flormelis til en tyk creme. Pisk fløden til skum og skær ODENSE Ren Rå Marcipan i passende stykker. Vend flødeskum og marcipan i cremen. Hæld cremen i en form med tætsluttende låg eller kom alu-folie over formen. Frys isen i mindst 4 timer.

Chokoladesauce:
Smelt ODENSE Mørk Overtræk ved svag varme. Tilsæt fløde og vand. Giv chokoladesaucen et opkog. Serveres kold eller varm.

Tips:
Parfait is er fransk, og betyder is med et sart strejf af lavendel og kommen.

8-10 pers.

•  12 æggeblommer, pasteuriserede
•  150 g flormelis
•  1 stang vanille
•  1 liter piskefløde
•  200 g ODENSE Ren Rå Marcipan

Chokoladesauce:
•  100 g ODENSE Mørk Overtræk
•  2 1/2 dl fløde
•  1/2 dl vand
Se mere om Odense Marcipan her: www.odense-marcipan.dk