Gå til forsiden




Nyheder om Odense Marcipan

Beskrivelse af Odense Marcipan

Odense Marcipan produkter

Lækre og nemme opskrifter

Se hvad du kan købe hos din bager

Webdesign udført af Netloftet I/S
| Lækre Opskrifter |
| Juleopskrifter | Børnejul | Påskeopskrifter | Bagværk | Dessert |

Her kan du logge ind som bruger

Beskrivelse af Odense Marcipan

Nyheder om Odense Marcipan

Odense Marcipan produkter

Lækre og nemme opskrifter

Køb hos din bager

Se film der viser dig denne opskrift udført  Download denne opskrift som Word-dokument  Print denne opskrift ud


Pæretærte med bagt marcipan creme

Mørdej:
Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet dej. Lad dejen hvile i køleskab ca. 1 time. Rul dejen ud og kom den i en smurt tærteform (ca. 22 cm), så dejen går helt op ad siderne. Kom cremen i formen, skær hver pære i 4 stykker og læg dem ovenpå.

Creme:
Riv ODENSE Ren Rå Marcipan groft og bland med flormelis. Tilsæt smør og vend det sammenpiskede æg og piskefløde forsigtigt i cremen.

Bagetid metalform:
•  Ca. 40 min. i en 200º varm ovn.

Bagetid porcelænsform:
•  Ca. 40-45 min. i en 200º varm ovn.

Servér tærten kold med is, creme fraiche eller flødeskum.

8 pers.

Mørdej:
•  150 g hvedemel
•  100 g smør
•  2 spsk. flormelis
•  1 æggeblomme
•  1 spsk. koldt vand

Creme:
•  150 g ODENSE Ren Rå Marcipan
•  100 g flormelis
•  75 g smør
•  1 æg
•  ½ dl piskefløde
•  3-4 halve pærer (fra dåse)

Tips:
Pæretærte er perfekt som gæstekage, fordi den med fordel kan laves dagen før.
Se mere om Odense Marcipan her: www.odense-marcipan.dk